Spear phishing simulering

 

Phishing er en villedende kommunikasjon som er forkledd som en legitim kommunikasjon og er kanskje den mest kjente typen nettangrep. Vi har over 15 års erfaring med å designe og utføre målrettede phishing simuleringer mot SMB. små og store bedrifter, med en track record på tusenvis av phishing-e-poster

Simulerte phishing-angrep

Farene ved phishing er godt dokumentert, og utgjør omtrent 91 % av alle cyberangrep. Som leveringsmetode for alt fra ondsinnede bakdører til ondsinnede løsepengevareangrep. For å bekjempe ondsinnet phishing e-post, trenger ansatte praktisk opplæring i hvordan de effektivt identifiserer, reduserer og rapporterer phishing-e-poster. Seksjon gir simulerte phishing-angrep som ligner 100 % på ekte phishing-e-poster. Vi tror på å gi så nær reelle angrep som mulig. Imidlertid er skadelig programvare vår godartet og forårsaker ingen skade, noe som gjør phishing testene helt trygge for din bedrift og dine ansatte.

Når vi utfører phishing angrep:

Vi har 2 muligheter for en phishing simulering til bedriften.

Phishing simulering innenfor brannmuren: 

Vi får hjelp av deg til å hviteliste e-post adresser og lignende for å treffe og teste alle brukere i bedriften.

Phishing simulering utenfor brannmuren: 

Vi får ingen hjelp av bedriften og vi må selv finne veien inn til bedriften din.

 

 

 

  1. Hvitelisting *  - Gjelder kun om bedriften ønsker å teste alle brukere i bedriften 

Vi blir enig om e-poster og landingside som skal hvitelistes i bedriftens spamfilter og nettverk slik at e-postene kommer frem til mottaker.

2. Testing 

Vi sender ut test til bestemte personer i bedriften. Bedriften ser over e-posten og bekrefter at alt stemmer i forhold til det de ønsker.

3. Utsending 

Vi sender ut e-posterne til bedriften på det tidspunktet bedriften ønsker

4. Rapport

Rapport blir oversendt bedriften med info: Hvor mange åpnet e-posten, trykket på lenken, ga fra seg brukernavn og passord, svarte på e-posten.

Skroll til toppen